cariera inversolar

ECHIPA PE CARE AM CONSTRUIT-O ESTE PRINCIPALUL ATU ÎN ATINGEREA PERFORMANȚEI

Contactează-ne acum

Performanță în domeniul energiei regenerabile

Experiența echipei s-a extins în domeniul proiectării și construirii capacităților de producție de energie, gestionarea afacerilor legate de producerea de energie electrică, consultanță juridică, dar și financiară și fiscală, venind în sprijinul clienților cu soluții și servicii complete.

Baciu Florin

FLORIN BACIU

DIRECTOR GENERAL

„Companiile de succes se construiesc cu răbdarea de a urmări fiecare detaliu al unei strategii pe termen lung, dar și cu disciplina de a urmări în timp real impactul implementării acesteia.”

Florin a pus bazele Inversolar Energy, având o experiență de 6 ani în domeniul energiei regenerabile și deținând un bogat portofoliu de cursuri și specializări organizate de companii și instituții europene. Activitatea sa cuprinde managementul activităților și dezvoltarea de parteneriate.

Samuil Singeorzan

SAMUIL SINGEORZAN

DEPARTAMENTUL COMERCIAL

„O afacere care creează un viitor sustenabil are, pe lângă beneficiul economic, un beneficiu emoțional considerabil, care vine din sentimentul contribuției la un proces de creștere a sustenabilității.”

Cu o experiență de 7 ani în marketing și de 4 ani în domeniul energiei fotovoltaice, Samuil conduce departamentul comercial din cadrul companiei încă de la înființarea acesteia.

Dor Marian

DOR MARIAN

DEPARTAMENTUL DEZVOLTAREA AFACERII

„Liniile directoare care ne definesc sunt abordarea structurată, organizarea și eficiența. Cu un astfel de partener, puteți evita sau diminua riscurile afacerii pe care doriți să o creați.”

Echipa de dezvoltare a companiei, condusă de Marian, are în vedere elaborarea afacerii, implementarea și dezvoltarea acesteia, indiferent că se referă la tranzacționarea proiectelor care vizează producerea energiei regenerabile, construirea de parcuri fotovoltaice sau tranzacționarea energiei și a certificatelor verzi.

Paul Pescar

PAUL PESCAR

DIRECTOR ECONOMIC

„În derularea activității, mă bazez pe încredere și transparență. Sunt convins că perseverența, atitudinea pozitivă, atenția la detalii și munca în echipă pot asigura cheia unei afaceri de succes pe termen lung.”

Paul are o experiență de peste 10 ani în domeniul economico-financiar și al piețelor de capital. Posedă, totodată, o bogată experiență ca administrator în diverse societăți comerciale. În cadrul Inversolar, el va supraveghea activitatea economică a societății, asigurând analiza economico-financiară a proiectelor de investiții.

Denisa Costea

DENISA COSTEA

DEPARTAMENTUL ECONOMIC - FINANCIAR CONTABIL

Denisa coordonează activitatea financiar-contabilă a departamentului economic din cadrul societății Inversolar Energy, având o experiență în domeniul financiar-contabil de peste 2 ani.

Departamentul are în componență contabili și economiști cu experiență în domeniu care asigură evaluarea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor și capitalurilor proprii, precum și a rezultatelor obținute din activitatea desfășurată.

Daniela Savulov

DANIELA SAVULOV

DEPARTAMENTUL JURIDIC

Cu o experință de peste 10 ani în domeniul juridic, Daniela participă activ la dezvoltarea departamentului juridic din cadrul societății.

“Credibilitatea și succesul unei companii se dezvoltă în timp, prin măsuri active și continue. Avocații și consilierii juridici din acest departament oferă cel mai înalt nivel de servicii și consultanță juridică de calitate, pentru a intensifica și susține pe termen lung valoroasele relații pe care le avem cu clienții noștri.”

Diana Bosneag

DIANA BOSNEAG

DEPARTAMENT FURNIZARE ENERGIE ELECTRICĂ

„Printre obiectivele companiei în acest sector se enumeră dezvoltarea de parteneriate pe termen lung reciproc avantajoase cu producători și furnizori de energie electrică, pentru livrarea siguranței de care partenerii Inversolar Energy au nevoie.”

Având experiență în domeniul gestionării producției de energie electrică și tranzacționării energiei electrice și a certificatelor verzi, Diana participă alături de echipa Inversolar Energy la dezvoltarea afacerii.

Cosmin Iuresel

COSMIN IURESEL

DEPARTAMENTUL TEHNIC

„Acest domeniu implică o constantă schimbare, în care trebuie să dovedești flexibilitate și determinare pentru a reuși să furnizezi servicii de care clienții tăi pot profita din plin.”

Activitatea lui Cosmin include proiectarea, mentenanța și operarea parcurilor fotovoltaice. El coordonează și instruiește departamentul tehnic în cadrul Inversolar Energy. Evoluția rapidă din ultimii ani, cât și necesitatea de adaptare la cerințele noi din domeniu, a facut ca acest departament să își sporească performanțele, optimizând resursele și competența personalului implicat.

Alina Predescu

ALINA PREDESCU

DEPARTAMENTUL ADMINISTRATIV - RESURSE UMANE

”Cred cu tărie că oamenii sunt resursa cea mai valoroasă a unei companii. Departamentul pe care îl conduc este format din oameni dedicați, a căror pregatire îi califică pentru performanță în acest domeniu.”

Având experiență în domeniile Administrativ și Resurse Umane, Alina coordonează activitatea de Secretariat și cea de Resurse Umane din cadrul societății Inversolar Energy S.A., fiind implicată în diverse proiecte de energie fotovoltaică, inclusiv dezvoltarea și implementarea de parcuri fotovoltaice.