cariera

PARTENERIATELE STABILITE NE ASIGURĂ UN AVANTAJ SEMNIFICATIV ÎN OPTIMIZAREA SERVICIILOR OFERITE.

Contactează-ne acum

Construim pentru viitor

Alături de partenerii săi, Inversolar Energy întemeiază afaceri sustenabile în domeniul energiei regenerabile, având ca scop performanța economică.

GREEN POWER INVESTMENT

O companie care își desfășoară activitatea în sfera construcțiilor și investițiilor în capacitățile de producție din domeniul energiei regenerabile.

Banca Italo Romena

BANCA ITALO ROMENA

Reprezintă un punct de sprijin bancar pentru afacerile întreprinzătorilor italieni care și-au dezvoltat sau și-au transferat activitățile în România.

Elpo

ELPO

Furnizor de soluții în inginerie electrică, energie regenerabilă și electrotehnică cu o experiență de peste 60 de ani în acest domeniu.

UNI CREDIT ȚIRIAC BANK

Instituție financiară, membră a Grupului UniCredit, cu aproximativ 9000 de sucursale prezente în 17 țări europene și în alte 50 la nivel internațional.

KACO

Companie dedicată energiei regenerabile de la nivel mondial, bazată în principal pe energia solară, clasându-se printre liderii mondiali din acest domeniu.

CONFINDUSTRIA

Reprezentantul oficial al oamenilor de afaceri italieni care desfășoară actvități în România, apărând interesele lor în relația cu instituții publice și sindicate.

MB POWER

Distribuitori autorizați și integratori de producători mondiali de tehnologii care oferă finanțare de construcție și refinanțare a proiectelor finalizate.