city at night

INVERSOLAR ENERGY IȚI OFERĂ SOLUȚII COMPLETE PENTRU EFICIENȚĂ ȘI RENTABILITATE ENERGETICĂ

Contactează-ne acum

SOLUȚII PENTRU EFICIENȚA ENERGETICĂ

Inversolar Energy – furnizor de energie electrică - este preocupat să ofere partenerilor săi soluții viabile, practice și ecologice pentru reducerea costurilor cu energia electrică.

eficienta-energetica
Într-un context macroeconomic în care dependența de sursele de energie este marcantă și costurile cu energia au un impact substanțial în bugetele fiecăruia, indiferent dacă este vorba despre o societate comercială sau o familie, Inversolar Energy – furnizor de energie electrică – pune la dispoziția colaboratorilor săi soluții care să-i aducă cu un pas mai aproape de independența energetică prin controlul costurilor cu energia.

Reducerea costurilor cu echipamentele de producere a energiei electrice din energie solară și cadrul legislativ favorabil creat în România încurajează consumatorii de energie să-și producă singuri energia la locul în care o și consumă, adică pe acoperișurile imobilelor – hale industriale sau locuințe, fără a bloca în acest scop terenuri cărora li se pot da alte destinații.

Prețurile atractive pentru întreg pachetul de servicii, precum și soluțiile comerciale oferite pentru a vă putea valorifica energia excedentară și certificatele verzi acordate, fac din Inversolar Energy partenerul pe care-l căutați.


Vezi și alte pagini din această categorie:

Avantaje

Inversolar Energy este singurul partener de care aveți nevoie pentru construcția și exploatarea eficientă a instalației dumneavoastră fotovoltaice.
Vezi detalii aici ›

Componentele unui kit

Inversolar Energy vă pune la dispoziție sisteme și soluții complete, utilizând echipamente de calitate și o echipă de profesioniști în scopul livrării unei instalații fotovoltaice fiabile și funcționale.
Vezi detalii aici ›

Oferte kit fotovoltaic

Produceți energie electrică cu ajutorul panourilor solare și bucurați-vă de costuri mai mici la factura de energie electrică!
Vezi detalii aici ›

Garanție

Controlul calității, produsele de top comercializate și experiența echipei Inversolar Energy ne permit să oferim o garanție de până la 10 ani, atât pentru produsele instalate, cât și pentru lucrările realizate.
Vezi detalii aici ›