Inversolar Energy participă la ENREG Energie Regenerabilă 2014

Compania va fi reprezentată în cadrul expoziției Enreg Energia Regenerabilă 2014 de către Directoul general al Inversolar Energy, Baciu Florin, dar și de către membrii departamentului comercial.

Prezent la acest eveniment ca dezvoltator și producător de parcuri fotovoltaice, Inversolar Energy va asigura atât parteneriate, cât și oportunități de extindere în domeniul energiei regenerabile.

Inversolar Energy va prezenta în cadrul Târgului Enreg Energia Regenerabilă 2014 toate proiectele din portofoliu, acestea având o capacitate cuprinsă între 1-60MW. Împreună cu Inversolar Energy va participa ca și colaborator al său, MB POWER SK, firmă cu renume pe plan internațional. În cadrul standului, veți putea întâlni o echipă de experți autorizați în proiectarea și dezvoltarea de parcuri fotovoltaice, care vă vor oferi toate detaliile necesare pentru a cumpăra parcuri fotovoltaice la cheie și, totodată, proiecte de parcuri fotovoltaice. Vizitatorii standului vor avea la dispoziție cataloage, precum și alte materiale de prezentare a proiectelor pentru producerea de energie regenerabilă.

Târgul Enreg Energia Regenerabilă 2014 aduce la un loc parteneri de proiecte, persoane cheie și experți din domeniul energiei regenerabile din vestul României, fiind cunoscut ca cea mai importantă platformă pentru business în acest domeniu. Evenimentul este complex, incluzând atât târgul, cât și forumuri, workshop-uri și conferințe de specialitate. Anul acesta a avut loc prima ediție PV Platform România pentru experții din domeniul fotovoltaic. Printre celelalte tematici ale manifestării se vor afla și biomasa, hidroenergia, energia din lemn, pompele de căldură, energia geotermală sau eficiența energetică în construcții și renovare.

Conferințele conexe și forumurile vor avea subiecte din sfera energiei regenerabile și a eficienței energetice și vor reuni autorități publice, asociații, oameni de știință și companii de profil, care vor prezenta tendințe, rezultate din cercetări, tehnologii și inovații din domeniu. Informații suplimentare găsiți pe www.energ-expo.com.