city at night

INVERSOLAR ENERGY IȚI OFERĂ SOLUȚII COMPLETE PENTRU EFICIENȚĂ ȘI RENTABILITATE ENERGETICĂ

Contactează-ne acum

VALORIFICAȚI POTENȚIALUL ENERGETIC AL LOCULUI DE CONSUM

Inversolar Energy este singurul partener de care aveți nevoie pentru construcția și exploatarea eficientă a instalației dumneavoastră fotovoltaice.

Producerea de energie electrică prin montarea unei capacități de producție din energie solară pe acoperișul halei sau locuinței dumneavoastră este o soluție eficientă de reducere a costurilor cu energia electrică și în același timp o sursă de venituri. Colaborarea cu un furnizor de energie electrică care să-și asume administrarea capacității de producție, operarea și mentenanța acesteia, vă aduce confortul necesar în exploatarea investiției.

 1_funrizare_energie

Consum propriu

Consumul din producția proprie a unei părți din cantitatea de energie necesară consumatorului.

 2_furnizare_energie

Eliminare costuri suplimentare

Energia consumată din producția proprie elimină costurile serviciilor de distribuție, transport, cogenerare de înaltă eficiență, acciza comercială etc.

 3-furnizare-energie

Subvenții

Susținerea prin certificate verzi a întregii cantități de energie produse, pe baza contorului cu care este echipată instalația de producere.

 4-furnizare-energie

Randament sporti

Rezervarea unui număr de certificate verzi din producția proprie pentru acoperirea celor care trebuiesc achiziționate conform reglementărilor.

 5-furnizare-energie

Externalizarea comunicării

Asumarea de către Inversolar a monitorizării și mentenanței instalației și a relaționării cu distribuitorul zonal, Transelectrica și ANRE.

 6-furnizare-energie

Servicii profesioniste

Tranzacționarea energiei produse excedentar, a CV și a cantității de energie care nu este produsă de capacitatea de producție, prin Inversolar Energy.


Vezi și alte pagini din această categorie:

Componentele unui kit

Inversolar Energy vă pune la dispoziție sisteme și soluții complete, utilizând echipamente de calitate și o echipă de profesioniști în scopul livrării unei instalații fotovoltaice fiabile și funcționale.
Vezi detalii aici ›

Oferte kit fotovoltaic

Produceți energie electrică cu ajutorul panourilor solare și bucurați-vă de costuri mai mici la factura de energie electrică!
Vezi detalii aici ›

Garanție

Controlul calității, produsele de top comercializate și experiența echipei Inversolar Energy ne permit să oferim o garanție de până la 10 ani, atât pentru produsele instalate, cât și pentru lucrările realizate.
Vezi detalii aici ›