city at night

MODALITĂȚILE DE EXPLOATARE A ENERGIEI REGENERABILE SE OPTIMIZEAZĂ ÎN MOD CONTINUU

Contactează-ne acum

Promovăm investițiile în energie regenerabilă

Pe lângă energie regenerabilă fotovoltaică, Inversolar Energy investește și în diferite alte segmente, precum producerea de energie din surse hidro, biomasă și geotermală.

Prin dezvoltarea soluțiilor bazate pe aceste surse regenerabile, Inversolar își extinde constant portofoliul, oferind investitorilor un produs mai bine conturat. Decizia efectuării fiecărei investiții a fost luată după analizarea mai multor factori precum condițiile climatice, accesibilitatea, gradul de încărcare la zăpadă și vânt și acces rapid în caz de avarie.

inversolar-sliders_0004_Layer-9

Prognozarea producției este o etapă esențială în procesul de tranzacționare, prin urmare, este important să fie cunoscută estimarea producției de energie pe intervale orare. Prognozarea și serviciile de monitorizare pentru locurile de consum determină necesarul de electricitate orar agregat pentru furnizorii de energie din sectorul retail. Necesarul energetic este evaluat luându-se în calcul factorii relevanți care determină consumul.

Vezi și alte pagini din această categorie

Biomasă

Sursele de materie primă disponibile ne-au determinat ca, începând cu anul 2013, să investim în construcția mai multor unități energetice pe bază de biomasă și biogaz.
Vezi detalii aici ›

Hidroenergie

Un portofoliu de producere / achiziție echilibrat conduce la construirea unei afaceri stabile, cu o expunere la risc scăzută, ceea ce ne motiveză interesul pentru proiecte care utilizează hidroenergia.
Vezi detalii aici ›

Parcuri fotovoltaice

Inversolar oferă o gamă diversificată de sisteme bazate pe energie regenerabilă, proiectare și construcție de parcuri fotovoltaice, precum și comercializare de panouri fotovoltaice.
Vezi detalii aici ›