city at night

INVESTIM ÎN PRODUCEREA DE ENERGIE DIN SURSE HIDRO, BIOMASĂ ȘI ENERGIE BIOTERMALĂ, PENTRU A OFERI UN PRODUS CONTURAT

Contactează-ne acum

UN PORTOFOLIU DE PRODUCERE / ACHIZIȚIONARE ECHILIBRAT

Construirea unei afaceri stabile are la bază un portofoliu de producere / achiziționare echilibrat, cu o expunere la risc scazută, ceea ce ne motiveză interesul pentru proiecte care utilizează hidroenergia.

Energia hidro este un element esențial pentru dezvoltarea durabilă a portofoliului energetic al Inversolar, dat fiind potențialul acesteia ca alternativă durabilă pentru dezvoltarea sectorului energetic în România, ținând cont de resursele limitate de materii prime energetice ale tării noastre, precum și de nevoia de a obține energie ieftină nepoluantă.

478099231

Hidroenergia este un element esențial pentru dezvoltarea durabilă a portofoliului energetic al Inversolar. Compania investește în dezvoltarea de proiecte, precum și în construcția lor, motivată de costurile de producție și de avantajele oferite de posibilitatea de control și gestionare a producției.

Pe măsură ce ponderea energiei din combustibili fosili va scădea, noile proiecte hidroenergetice ar putea ajunge la o capacitate instalată de 1.400 MW până în 2035. Cele mai recente estimări arată că potențialul hidroenergetic tehnic amenajabil al României este de aproximativ 32.000 GWh/an.

Vezi și alte pagini din această categorie

Biomasă

Sursele de materie primă disponibile ne-au determinat ca, începând cu anul 2013, să investim în construcția mai multor unități energetice pe bază de biomasă și biogaz.
Vezi detalii aici ›

Panouri fotovoltaice

Inversolar oferă o gamă diversificată de sisteme bazate pe energie regenerabilă, proiectare și construcție de parcuri fotovoltaice, precum și comercializare de panouri fotovoltaice.
Vezi detalii aici ›