city at night

CONSTRUIREA CENTRALELOR ENERGETICE TREBUIE SĂ SE BAZEZE PE O PROIECTARE CARE SUSȚINE FUNCȚIONALITATEA

Contactează-ne acum

Susținere pentru energia fotovoltaică

Inversolar oferă o gamă diversificată de sisteme bazate pe energie regenerabilă, proiectare și construcție de parcuri fotovoltaice, precum și comercializare de panouri fotovoltaice la cele mai înalte standarde.

Evoluția producerii de energiei cu ajutorul panourilor fotovoltaice, tehnologia cea mai bine susținută în prezent de sistemul legislativ românesc, face ca interesul pentru acest tip de instalații să fie tot mai mare, atât pentru instituții, companii, cât și pentru persoane fizice.

466918333

Modificările legislative care se întrevăd vor conduce la evoluția pozitivă a pieței pentru categoria de investiții cu puteri mai mici și pentru instalarea de panouri fotovoltaice la utilizatorii casnici. Acestea ar presupune susținerea sistemului de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie la prețuri reglementate de ANRE și ar include actuala susținere prin certificate (feed-in tariff).

Inversolar Energy împărtășește preocuparea actualilor și posibililor noștri parteneri în ceea ce privește promovarea și utilizarea acestor surse regenerabile de energie. Scopul companiei este acela de a face mai ușoară, mai eficientă și mai accesibilă concretizarea acestor preocupări pentru fiecare dintre noi.

Vezi și alte pagini din această categorie

Biomasă

Sursele de materie primă disponibile ne-au determinat ca, începând cu anul 2013, să investim în construcția mai multor unități energetice pe bază de biomasă și biogaz.
Vezi detalii aici ›

Hidroenergie

Un portofoliu de producere / achiziționare echilibrat conduce la construirea unei afaceri stabile, cu o expunere la risc scazută, ceea ce ne motiveză interesul pentru proiecte care utilizează hidroenergia.
Vezi detalii aici ›