AVANTAJELE ENERGIEI FURNIZATE DE CĂTRE INVERSOLAR ENERGY

Accesul la energia electrică furnizată de Inversolar Energy este un proces ușor și comod, care permite reducerea costurilor și controlul acestora în timp real. Punem la dispoziția clienților noștri întreaga noastră experiență, pentru ca aceștia să beneficieze de energie mai ieftină și servicii de calitate. Iar avantajele nu se opresc aici.

 1_funrizare_energie

Facturarea consumului real

Clientul plătește în fiecare lună doar energia electrică efectiv consumată.

 2_furnizare_energie

Preț fix la energie

Energia electrică consumată va avea același preț pe întreaga durată a contractului de furnizare.

 3-furnizare-energie

Urmărirea online a datelor

Istoricul consumului, facturilor și plăților sau grafice de consum poate fi urmărită în orice moment prin intermediul unei interfețe web.

 4-furnizare-energie

Servicii integrate

Gestionăm întregul proces de schimbare a furnizorului, de la analiza consumului până la întocmirea documentației.

 5-furnizare-energie

Consiliere

Oferim consiliere pentru controlarea costurilor și adaptarea condițiilor de racordare la rețeaua de distribuție.

 6-furnizare-energie

Asistență

Facilităm relația cu distribuitorul în ceea ce privește soluționarea întreruperilor în alimentarea cu energie și schimbarea condițiilor de racordare.

Vezi și alte pagini din această categorie:

Schimbarea furnizorului

Datorită liberalizării pieței de energie electrică, consumatorii din România își pot alege furnizorul de energie electrică astfel încât să beneficieze de cele mai bune servicii, în condițiile unor prețuri avantajoase.
Vezi detalii aici ›

Asistență

Inversolar Energy oferă garanția livrării energiei electrice în aceleași condiții de calitate ca și în cazul oricărui alt furnizor de pe piață.
Vezi detalii aici ›

Furnizare En Gros

Operați o capacitate de producție a energiei electrice? Inversolar Energy asigură servicii de exploatare comercială în condiții de rentabilitate sporită.
Vezi detalii aici ›

Tranzacționare

Într-un cadru legislativ pentru tranzacționarea energiei electrice pe piața en gros de energie electrică în permanentă schimbare,
Vezi detalii aici ›

Consultanță

Având o lungă experiență în furnizarea și producția de energie electrică, suntem promotorii eficienței energetice și oferim servicii personalizate de consultanță în acest domeniu.
Vezi detalii aici ›