CONSUM EFICIENT. INVESTIȚII INTELIGENTE. CÂȘTIGURI MAI MARI.

Având o lungă experiență în furnizarea și producția de energie electrică, suntem promotorii eficienței energetice și oferim servicii personalizate de consultanță în acest domeniu, precum și în cazul derulării de investiții în capacități de producție a energiei electrice.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

AUDIT ENERGETIC

Furnizăm datele sintetice legate de consumurile de energie electrică pentru întocmirea auditurilor energetice obligatorii.

eficienta-energetica

EFICIENTIZAREA CONSUMURILOR REALIZATE

Pe baza istoricului de consum și a specificului activității desfășurate, punem la dispoziția clienților noștri soluții pentru diminuarea consumurilor realizate, fără investiții suplimentare.

inverstitii-furnizare-energie

INVESTIȚII

INVESTIȚII ÎN ENERGIA REGENERABILĂ

Oferim asistență în toate etapele investiției, de la furnizarea soluțiilor tehnice până la întocmirea planurilor financiare și obținerea avizelor necesare.

INVESTIȚII LA LOCUL DE CONSUM

În funcție de necesitățile clienților noștri, creăm pachete de investiții standard sau flexibile la locul de consum, care să le permită acestora să obțină independența energetică.

INVESTIȚII DE MODIFICARE A INSTALAȚIILOR

Punem la dispoziție soluții tehnice și financiare pentru modificarea instalațiilor electrice învechite sau care nu mai corespund.

Vezi și alte pagini din această categorie:

Avantaje

Accesul la energia electrică furnizată de Inversolar Energy este un proces ușor și comod, care permite reducerea costurilor și controlul acestora în timp real.
Vezi detalii aici ›

Schimbarea furnizorului

Datorită liberalizării pieței de energie electrică, consumatorii din România își pot alege furnizorul de energie electrică astfel încât să beneficieze de cele mai bune servicii, în condițiile unor prețuri avantajoase.
Vezi detalii aici ›

Asistență

Inversolar Energy oferă garanția livrării energiei electrice în aceleași condiții de calitate ca și în cazul oricărui alt furnizor de pe piață.
Vezi detalii aici ›

Furnizare En Gros

Operați o capacitate de producție a energiei electrice? Inversolar Energy asigură servicii de exploatare comercială în condiții de rentabilitate sporită.
Vezi detalii aici ›

Tranzacționare

Într-un cadru legislativ pentru tranzacționarea energiei electrice pe piața en gros de energie electrică în permanentă schimbare,
Vezi detalii aici ›