DESCOPERIȚI ADEVĂRATUL POTENȚIAL AL CENTRALEI ELECTRICE PE CARE O DEȚINEȚI

Operați o capacitate de producție a energiei electrice? Inversolar Energy asigură servicii de exploatare comercială în condiții de rentabilitate sporită.

1-furnizare-en-gros

PREȚURI ATRACTIVE

Datorită gestionării eficiente a coșului de energie electrică pe care îl furnizăm, suntem în măsură să oferim prețuri atractive pentru energia produsă.

 2-furnizare-en-gros

SOLUȚII PENTRU CERTIFICATELE VERZI

Oferim soluții pentru cumpărarea certificatelor verzi sau tranzacționarea spot a acestora.

 3-furnizare-en-gros

SERVICII DE MONITORIZARE

Monitorizăm cantitățile de energie produsă și efectuăm prognoze de producție a energiei electrice.

 4-furnizare-en-gros

SERVICII DE TRANZACȚIONARE PZU

În vederea diminuării dezechilibrelor, vă oferim servicii de tranzacționare a energiei în Piața pentru Ziua Următoare.

 5-furnizare-en-gros

GESTIONAREA RELAȚIEI CU DISTRIBUITORUL

Facilităm dialogul cu distribuitorii de energie electrică în scopul obținerii datelor de producție și în situațiile întreruperilor programate și neprogramate în rețeaua de distribuție.

 6-furnizare-en-gros

GESTIONAREA RELAȚIEI CU TRANSPORTATORUL

Facilităm dialogul producătorilor cu operatorul de transport pentru emiterea certificatelor verzi, dispecerizare și transmiterea notificărilor spre PRE.

 7-furnizare-en-gros

GESTIONAREA RELAȚIEI CU ANRE ȘI OPCOM

Gestionăm elaborarea și transmiterea raportărilor necesare către ANRE. Oferim servicii de înregistrare și tranzacționare pe piețele administrate de OPCOM, de înregistrare a contractelor sau confirmare a plăților pentru transferul certificatelor verzi.

Vezi și alte pagini din această categorie:

Avantaje

Accesul la energia electrică furnizată de Inversolar Energy este un proces ușor și comod, care permite reducerea costurilor și controlul acestora în timp real.
Vezi detalii aici ›

Schimbarea furnizorului

Datorită liberalizării pieței de energie electrică, consumatorii din România își pot alege furnizorul de energie electrică astfel încât să beneficieze de cele mai bune servicii, în condițiile unor prețuri avantajoase.
Vezi detalii aici ›

Asistență

Inversolar Energy oferă garanția livrării energiei electrice în aceleași condiții de calitate ca și în cazul oricărui alt furnizor de pe piață.
Vezi detalii aici ›

Tranzacționare

Într-un cadru legislativ pentru tranzacționarea energiei electrice pe piața en gros de energie electrică în permanentă schimbare,
Vezi detalii aici ›

Consultanță

Având o lungă experiență în furnizarea și producția de energie electrică, suntem promotorii eficienței energetice și oferim servicii personalizate de consultanță în acest domeniu.
Vezi detalii aici ›