CONECTAȚI-VĂ RAPID LA ENERGIE CU COSTURI REDUSE

Datorită liberalizării pieței de energie electrică, consumatorii din România își pot alege furnizorul de energie electrică astfel încât să beneficieze de cele mai bune servicii, în condițiile unor prețuri avantajoase. Inversolar Energy face din procesul de schimbare a furnizorului de energie o experiență rapidă și facilă, lipsită de griji.

 1-schimbarea-furnizorului

ANALIZA CONSUMULUI ACTUAL

Primul pas al colaborării cu noi este transmiterea spre analiză a datelor de consum ale clientului.

 2-schimbare-furnizor

ÎNAINTAREA OFERTEI DE PREȚ

În urma analizării istoricului de consum este întocmită o ofertă de preț și este generată o simulare de factură pentru energia electrică livrată.

 3-schimbare-furnizor

ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Debutul livrării de energie de către Inversolar Energy va avea loc după semnarea contractului de furnizare și îndeplinirea procedurilor prevăzute de lege.

 4-schimbare-furnizor

DENUNȚAREA VECHIULUI FURNIZOR

În urma stabilirii noilor condiții de furnizare, se întocmește notificarea de încetare a contractului cu vechiul furnizor.

 5-schimbare-furnizor

LIVRAREA ENERGIEI

Pe tot parcursul colaborării, suntem disponibili pentru orice fel de probleme legate de furnizarea de energie electrică la locurile de consum.

Vezi și alte pagini din această categorie:

Avantaje

Accesul la energia electrică furnizată de Inversolar Energy este un proces ușor și comod, care permite reducerea costurilor și controlul acestora în timp real.
Vezi detalii aici ›

Asistență

Inversolar Energy oferă garanția livrării energiei electrice în aceleași condiții de calitate ca și în cazul oricărui alt furnizor de pe piață.
Vezi detalii aici ›

Furnizare En Gros

Operați o capacitate de producție a energiei electrice? Inversolar Energy asigură servicii de exploatare comercială în condiții de rentabilitate sporită.
Vezi detalii aici ›

Tranzacționare

Într-un cadru legislativ pentru tranzacționarea energiei electrice pe piața en gros de energie electrică în permanentă schimbare,
Vezi detalii aici ›

Consultanță

Având o lungă experiență în furnizarea și producția de energie electrică, suntem promotorii eficienței energetice și oferim servicii personalizate de consultanță în acest domeniu.
Vezi detalii aici ›