city at night

TRANZACȚIONARE

Contactează-ne acum

CREȘTEȚI RENTABILITATEA INVESTIȚIEI TRANZACȚIONÂND ENERGIA ȘI CERTIFICATELE VERZI

ENERGIE

Într-un cadru legislativ pentru tranzacționarea energiei electrice pe piața en gros de energie electrică în permanentă schimbare, Inversolar are un comportament de piață flexibil și încearcă să găsească cele mai atractive produse pentru tranzacționarea energiei.
Propunem partenerilor noștri produse care să stabilească un raport corect între preț, termene de plată și nivel de garantare, precum și pachete cu cantități de energie care să satisfacă nevoile partenerilor noștri. Suntem de asemenea interesați de cumpărarea de energie în condiții reciproc avantajoase.

trading-energie
trading-certificate-verzi

CERTIFICATE VERZI

Parteneriatele propuse de Inversolar presupun fie tranzacționarea certificatelor verzi, în numele deținătorilor acestora (producători de energie electrică), pe piețele administrate de OPCOM (PCV sau PCB CV), fie cumpărarea certificatelor de la participanții pe piața en gros de certificate verzi.
Aceste situații permit producătorilor de energie regenerabilă valorificarea în condiții optime a pachetului de susținere pus la dispoziție, sporind rentabilitatea investiției în capacitatea de producție și asigurând un flux de numerar adecvat îndeplinirii obligațiilor asumate față de acționari, creditori sau investitori.

Vezi și alte pagini din această categorie:

Avantaje

Accesul la energia electrică furnizată de Inversolar Energy este un proces ușor și comod, care permite reducerea costurilor și controlul acestora în timp real.
Vezi detalii aici ›

Schimbarea furnizorului

Datorită liberalizării pieței de energie electrică, consumatorii din România își pot alege furnizorul de energie electrică astfel încât să beneficieze de cele mai bune servicii, în condițiile unor prețuri avantajoase.
Vezi detalii aici ›

Asistență

Inversolar Energy oferă garanția livrării energiei electrice în aceleași condiții de calitate ca și în cazul oricărui alt furnizor de pe piață.
Vezi detalii aici ›

Furnizare En Gros

Operați o capacitate de producție a energiei electrice? Inversolar Energy asigură servicii de exploatare comercială în condiții de rentabilitate sporită.
Vezi detalii aici ›

Consultanță

Având o lungă experiență în furnizarea și producția de energie electrică, suntem promotorii eficienței energetice și oferim servicii personalizate de consultanță în acest domeniu.
Vezi detalii aici ›