city at night

IMPLICARE DE LA PRIMA IDEE A UNEI POSIBILE INVESTIȚII, PÂNĂ LA IMPLEMENTAREA FINALĂ A ACESTEIA

Contactează-ne acum

Dedicați activității tale

Inversolar Energy oferă asistență în procesul întocmirii documentației și obținerii avizelor pentru producătorii de energie electrică din surse regenerabile necesare, prin personalul specializat, dedicat acestui tip de activitate.

Oferim consultanță printr-o informare corectă și reală în domeniul energiei electrice, pentru proiectarea de centrale electrice precum parcuri fotovoltaice, eoliene, hidro, biomasă și biogaz.

inversolar-sliders_0004_Layer-8

Asistența se extinde și în zona obținerii tuturor autorizațiilor și licențelor eliberate de ANRE Transelectrica SA, Electrica SA, Enel SA, E-on, pentru producătorii de energie electrică din surse regenerabile. Activitatea noastră presupune și oferirea de suport tehnico-economic de orice natură în domeniul energiei electrice, precum și suport juridic de orice natură în domeniul energiei electrice.

Investițiile propuse pot genera reduceri ale costurilor cu energia electrică consumată care pot atinge până la 30% din valoarea facturii lunare. Durata de recuperare a investiției variază între șase și 18 luni, în funcție de valoarea echipamentelor și a lucrărilor care se impun.

Vezi și alte pagini din această categorie

Monitorizare și prognoză

Pentru o prognoză cât mai eficientă, echipa noastră folosește metode de calcul complexe și software avansat, care au rolul de a determina cât mai exact starea vremii și afectează în mod direct producția de energie.
Vezi detalii aici ›

Operare și mentenanță

Inversolar investește în oameni și în echipamente pentru a întreține proiectele în bune condiții, indiferent de sezon sau condiții meteo.
Vezi detalii aici ›

Proiectare instalații electrice

Managementul proiectului include planificarea, organizarea, monitorizarea, controlarea, raportarea și întreprinderea acțiunilor corective necesare pentru realizarea obiectivelor acestuia, în mod continuu.
Vezi detalii aici ›

Execuție instalații electrice

Executăm instalații electrice aeriene LEA și instalații electrice subterane LES, de joasă și medie tensiune, la orice putere maximă tehnic realizabilă.
Vezi detalii aici ›