city at night

EXECUȚIE, SERVICE ȘI MENTENANȚĂ PENTRU INSTALAȚIILE ELECTRICE DE JOASĂ ȘI MEDIE TENSIUNE

Contactează-ne acum

Experiență. Eficiență. Rentabilitate.

Executăm instalații electrice aeriene LEA și instalații electrice subterane LES, de joasă și medie tensiune, la orice putere maximă tehnic realizabilă.

Oferim service și mentenanță pentru instalațiile electrice de joasă și medie tensiune din centralele electrice de producție, dar și pentru instalațiile electrice de uz casnic și industrial.

179095291-(1)

Înlocuim echipamentele deteriorate sau reparațiile defecte și asigurăm intervenții rapide pentru repunerea în funcțiune a capacităților de producție în urma unor defecte din rețeaua la care este racordată capacitatea de producție. De asemenea, executăm activități de curățare și spălare a panourilor fotovoltaice și curățare sau  tăiere a vegetației.

Vezi și alte pagini din această categorie

Monitorizare și prognoză

Pentru o prognoză cât mai eficientă, echipa noastră folosește metode de calcul complexe și software avansat, care au rolul de a determina cât mai exact starea vremii și afectează în mod direct producția de energie.
Vezi detalii aici ›

Consultanță

Inversolar Energy oferă asistență în procesul întocmirii documentației și obținerii avizelor necesare prin personalul specializat, dedicat acestui tip de activitate.
Vezi detalii aici ›

Operare și mentenanță

Inversolar investește în oameni și în echipamente pentru a întreține proiectele în bune condiții, indiferent de sezon sau condiții meteo.
Vezi detalii aici ›

Proiectare instalații electrice

Managementul proiectului include planificarea, organizarea, monitorizarea, controlarea, raportarea și întreprinderea acțiunilor corective necesare pentru realizarea obiectivelor acestuia, în mod continuu.
Vezi detalii aici ›