city at night

CREȘTEREA PERFORMANȚEI ŞI OPTIMIZAREA PRODUCŢIEI ESTE SARCINA ZILNICĂ A TEHNICIENILOR NOȘTRI

Contactează-ne acum

Progres prin oameni și tehnologie.

Inversolar investește în oameni și în echipamente pentru a întreține proiectele în bune condiții, indiferent de sezon sau condiții meteo. Ne implicăm în proiectele clienților noștri, continuând să le menținem în condiții optime de funcționare și cu un grad de rentabilitate cât mai mare.

Mentenanța, Administrarea și Operarea sunt esențiale în acest domeniu, motiv pentru care Inversolar a creat un departament specializat în gestionarea și eficientizarea operațiunilor. Controlul permanent al operațiunilor le permite tehnicienilor să ajusteze și să crească producția parcului.

inversolar-sliders_0000_Layer-12

Serviciile de mentenanță și service constau în revizii periodice ale instalațiilor pentru a preveni opririle accidentale, pentru a reduce pe cât posibil durata acestora, pentru a diminua perioadele de opriri accidentale și pierderile de producție, precum și pentru a diminua eventualele pagube determinate de distrugerea / avarierea echipamentelor.

Mai citește despre:

Monitorizare și prognoză

Pentru o prognoză cât mai eficientă, echipa noastră folosește metode de calcul complexe și software avansat, care au rolul de a determina cât mai exact starea vremii și afectează în mod direct producția de energie.
Vezi detalii aici ›

Consultanță

Inversolar Energy oferă asistență în procesul întocmirii documentației și obținerii avizelor necesare prin personalul specializat, dedicat acestui tip de activitate.
Vezi detalii aici ›

Proiectare instalații electrice

Managementul proiectului include planificarea, organizarea, monitorizarea, controlarea, raportarea și întreprinderea acțiunilor corective necesare pentru realizarea obiectivelor acestuia, în mod continuu.
Vezi detalii aici ›

Execuție instalații electrice

Executăm instalații electrice aeriene LEA și instalații electrice subterane LES, de joasă și medie tensiune, la orice putere maximă tehnic realizabilă.
Vezi detalii aici ›