city at night

INVERSOLAR DEȚINE LICENȚA DE FURNIZARE DE ENERGIE ELECTRICĂ ELIBERATĂ DE ANRE.

Contactează-ne acum

Licența de furnizare

Licența pentru furnizare de energie electrică înregistrată în Registrul Comerțului cu numărul J2/1107/2011, pe baza cererii înregistrate la Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Descarcă varianta pdf

 

Eticheta energiei electrice anul 2016 Inversolar Energy și Inversolar EPC

În conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr. 69/2009 punem la dispoziția clienților noștrii eticheta energiei electrice pentru clientii finali - anul - 2016.

Descarcă varianta pdf - Inversolar Energy
Descarcă varianta pdf - Inversolar EPC

 

Eticheta energiei electrice anul 2015

În conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr. 69/2009 punem la dispoziția clienților noștrii eticheta energiei electrice pentru clientii finali - anul - 2015.

Descarcă varianta pdf Furnizare
Descarcă varianta pdf Producţie

 

Procedură privind despăgubirea clienților casnici

Procedură privind acordarea despăgubirilor clienților casnici pentru receptoarele electrocasnice deteriorate ca efect al unor supratensiuni accidentale produse din culpa operatorului de reţea.

Descarcă varianta pdf

 

Cum schimbaţi furnizorul de energie electrică

Odată cu deschiderea către concurenţă a pieţelor de energie, a fost implementat cadrul legal care să permită tuturor consumatorilor de energie electrică, indiferent de natura consumului (casnic sau noncasnic), să uzeze de dreptul de eligibilitate, adică să îşi aleagă furnizorul dorit şi să încheie cu acesta contracte pentru furnizarea energiei electrice pentru locul sau locurile sale de consum.

Descarcă varianta pdf

 

Indicatori Performanță

În conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr.1/2010 cu privire la aprobarea Standardului de performanță pentru serviciul de furnizare a energiei electrice, art. 20, furnizorii determina semestrial și publica pe site-ul propriu valorile Indicatorilor de performanță pentru furnizor pentru perioada analizată.

Descarcă varianta pdf - Indicatori Performanță 2014
Descarcă varianta pdf - Indicatori Performanță 2015 - Semestrul I
Descarcă varianta pdf - Indicatori Performanță 2015 - Semestrul II
Descarcă varianta pdf - Indicatori Performanță 2016 - Semestrul I
Descarcă varianta pdf - Indicatori Performanță 2016 - Semestrul II

 

Eticheta energiei electrice anul 2014

În conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr. 69/2009 punem la dispoziția clienților noștrii eticheta energiei electrice pentru clientii finali - anul - 2014.

Descarcă varianta pdf

 

Oferta tip Furnizare energie electrică

În conformitate cu prevererile Legii 123/2012 cu modificările ulterioare și a Regulamentului de furnizare a energiei electrice la clienții finali, furnizorii de energie electrică vând energie electrică clienților finali prin contracte bilaterale, la preturi negociate sau stabilite prin oferte tip. Ofertele tip propuse de Inversolar Energy sunt destinate atât clienților casnici cât și clienților noncasnici mici.

Descarcă varianta pdf